Persoonsgegevens

 

De advocaat is verplicht wijzigingen door te geven aan de algemeen secretaris ten behoeve van de verwerking op het tableau.

Ten behoeve van de administratieve verwerking van de wijzigingen is een aparte organisatie opgericht: BAR Beheer. BAR Beheer geeft de wijzigingen door aan de Nederlandse orde van advocaten, de raden van toezicht, de Rechtspraak en de raden voor rechtsbijstand. Indien de advocaat zijn wijzigingen niet tijdig doorgeeft bestaat het risico dat processtukken niet naar het juiste adres worden gestuurd of dat de advocaat geen toevoegingen kan aanvragen.

 

Wijzigingen


Iedere wijziging in uw gegevens kunt u met gebruik van de advocatenpas snel en eenvoudig invoeren bij Mijn Orde. Dat doet u bijvoorbeeld wanneer u bij een ander advocatenkantoor aan de slag gaat, voor het wijzigen van uw e-mailadres of telefoonnummer en voor het aanpassen van uw rechtsgebieden. Het doorgeven van deze wijzigingen is verplicht. Wijzigingen kunt u per direct of op een datum in de toekomst in laten gaan.

Alleen de kantoorverantwoordelijke kan de naam-, adres- en contactgegevens van het kantoor aan te passen bij Mijn Orde.

 

Zie voor meer informatie met betrekking tot gegevenswijziging  de website van de Nederlandse orde van advocaten. Voor vragen kunt u contact opnemen met de helpdesk van de Nederlandse Orde van Advocaten informatiepunt@advocatenorde.nl of 070-335 35 54