Vacature meewerkend Bureaudirecteur

 

Ter versterking van het team van de Orde van Advocaten arrondissement Rotterdam, zijn wij op zoek naar een meewerkend bureaudirecteur. 

 

De meewerkend bureaudirecteur is vooral verantwoordelijk voor het goed functioneren van het bureau. Om die reden organiseert en onderhoudt de bureaudirecteur een periodiek werkoverleg op het bureau, waarbij de verschillende taken van het bureau in overleg worden verdeeld. Daarnaast bewerkstelligt de bureaudirecteur optimale communicatie tussen het bureau en de relevante partijen, zoals deken, raad en andere ordes, waaronder ook wordt begrepen de ondersteuning van de secretaris en de penningmeester van de raad.
De bureaudirecteur is nadrukkelijk meewerkend. Dat betekent dat ook werkzaamheden als die van een stafjurist verricht moeten worden, zoals het opstellen van visies over ingediende klachten en het uitvoeren van kantoorbezoeken. Hiermee wordt beoogd dat de bureaudirecteur uit eerste hand kennis heeft van de werkzaamheden van de stafjuristen en breed inzetbaar is. 

 

Voor een uitgebreide beschrijving van de vacature en verdere informatie hieromtrent, zie onderstaande link naar de vacature omschrijving. 

 

Vacature meewerkend Bureaudirecteur